Advies? 0634138432

Periodiek klankbord

Uw bedrijf staat nooit stil en vraagt voortdurend aandacht. Met uw financieringen is het niet anders. Een periodieke blik voorkomt onaangename verrassingen. Als specialist op financieringsgebied coach ik u graag op dit terrein. 

Om meer rendement uit het bedrijf te halen, is inzicht in financiële en bedrijfseconomisch zaken een absolute must. Voor ondernemers die hier minder in thuis zijn of een kritisch klankbord willen, is het zaak een specialist aan hun zijde te hebben die de taal van de ondernemer spreekt en gericht kan adviseren. Waar het gaat om bedrijfsfinancieringen en het optimaliseren van geldstromen ben ik voor steeds meer ondernemers het klankbord bij uitstek. Waar nodig schakel ik andere specialisten uit mijn netwerk in. Op welke wijze ik als uw klankbord fungeer, is sterk afhankelijk van uw wensen en bepaalt u zelf. Maatwerk is de standaard.

Handig: dashboard

Bij het managen van de geldstromen in uw bedrijf is een dashboard een handige toepassing. Hierin zijn alle relevante, actuele financiële data vanuit het ERP, de financiële administratie, de salarisadministratie en eventueel het voorraadsysteem verzameld. U stelt uw eigen kritische prestatie indicatoren (KPI) op en voert daar analyses op uit. Ik ben vertrouwd met het werken met een dashboard en zie de plussen ervan. Vanuit dit dashboard coach ik u naar meer inzicht in de financiën van uw bedrijf en ziet u direct waar nog valt te besparen en waar de omzet achterblijft. Ook voor uw bedrijf biedt een dashboard soelaas. Ik vertel u er graag meer over en richt voor u ook graag uw persoonlijke dashboard in. Daarbij werk ik graag samen met uw andere adviseurs zoals uw accountant.