Advies? 0634138432

Coaching starters - De Startversneller

De Startversneller logo 1.png

Coaching naar succes
 

Als coach heb ik in de loop der jaren tientallen  starters begeleid naar een succesvol bedrijf. Samenwerken met startups en groeiers  is leuk en geeft veel energie. 

De Startversneller is een groeiprogramma voor ondernemers uit Gelderland en Overijssel die korter dan vijf jaar ondernemer zijn. Geldt dit ook voor u? Dan heb ik een mooi aanbod voor u, waarmee jezelf en de onderneming verder kunt ontwikkelen.

Via De Startversneller www.destartversneller.nl kunt u een voucher van maximaal € 1.000,- aanvragen waarmee u een groot deel van een coachingstraject vergoed krijgt. Daarnaast kunt u in provincie Gelderland een voucher aanvragen voor een vakgerichte opleiding van eveneens maximaal € 1.000,-. Heel erg interessant dus. Dit programma wordt mogelijk gemaakt door provincies Gelderland en Overijssel en wordt uitgevoerd door OostNL.

Ik ben ondernemerscoach bij De Startversneller voor met name regio Achterhoek, Twente en De Liemers.  Hebt u (groei)plannen, ideeën en doelen om te zetten in concrete acties? Ik help u daarbij. Wanneer u door mij gecoacht wilt worden dan kunt u  dus een groot deel van het traject vergoed krijgen met behulp van een voucher. Voor meer informatie:  De Startversneller - ondernemerscoach Guido Reusen

Voorwaarden De Startversneller

  • onderneming is gevestigd in Gelderland of Overijssel
  • niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij KvK
  • u onderneemt (nagenoeg) full time of wilt dat op korte termijn gaan doen.
  • u  krijgt een voucher, maar er wordt ook een beperkte eigen bijdrage verwacht (maximaal €250 per voucher).

Wanneer u interesse heeft, bel mij op 06-34138432 of u  kun u uw zelf hier aanmelden

Hieronder enkele links naar meer informatie over het starten van uw eigen bedrijf: