Start bedrijf en doordacht ondernemersplan

Een doordacht ondernemersplan is de basis voor een succesvolle start en een must voor het verkrijgen van een passende financiering. Als ervaren, deskundig en onafhankelijk adviseur op het gebied van bedrijfsfinancieringen ondersteun ik u gericht bij de start van uw bedrijf.

Het schrijven van een ondernemersplan is allesbehalve simpel, maar wel essentieel voor een goede start van uw veelbelovende bedrijf. Met het schrijven van het plan wordt u namelijk gedwongen om goed te kijken naar de marktkansen, uw verwachtingen te managen en kritisch na denken over de benodigde financiering. Een lastig onderwerp binnen een ondernemersplan is de financiële paragraaf. Het opstellen van een liquiditeitsbegroting, investeringsplan en financieringsplan is voor veel ondernemers een ver-van-mijn-bed show. Logisch. Daarom help ik u graag en vooral goed.

Coaching naar succes

Als adviseur heb ik in de loop der jaren tal van starters begeleid naar een succesvol bedrijf. Samenwerken met startups is leuk en vooral ook dankbaar werk dat energie geeft. Ook u begeleid ik graag naar een succesvolle onderneming; van het inzicht krijgen in hoe ondernemend u bent middels een professionele e-scan ondernemerstest tot het organiseren van de financiering. Een nieuwe onderneming die op maat is gefinancierd; dat voelt goed voor u als starter en maakt het ondernemen extra leuk.

Doe uw voordeel met een coachingsvoucher ter waarde van € 1.000,-. Een mooie regeling van Provincie Gelderland en Overijssel. 

Ik ben als vaste coach aangesloten binnen de startversneller. De startversneller is voor Gelderse en Overijsselse ondernemers met ambitie en maximaal vijf jaar ingeschreven zijn bij Kamer van Koophandel. 
Wilt u ook gebruik maken van het nieuwe programma van de provincie Gelderland en Overijssel om u vooruit te helpen met de start van uw bedrijf? Hebt u voornemens om te starten of ben je gestart in de afgelopen 5 jaar?  Voor meer informatie:  De Startversneller - ondernemerscoach Guido Reusen

Ervaren blik op uw financieringsaanvraag

De aanvraag van een financiering heeft voor een starter vaak flink wat voeten in aarde. Want een financier wil zo weinig mogelijke risico’s lopen en zoveel mogelijk zekerheden hebben. Als adviseur met een gedegen bancaire achtergrond kan ik uw plannen beoordelen door de bril van de financier. Ik kan u zeggen of de bank of andere financier ze als haalbaar en volledig zal bestempelen. Dit vergroot uw kansen aanzienlijk. Onderdeel van mijn dienstverlening richting starters is uiteraard ook het begeleiden van de financiering.

Hieronder enkele links naar meer informatie over het starten van uw eigen bedrijf: