Advies? 0634138432

Heropening Robben viel gelijk met maatregelen ivm coronavirus

Maarten en Carla Robben hebben de verbouwing afgerond van een traditionele verfwinkel naar een totaalconcept voor de inrichting en onderhoud van het huis, waarbij het designadvies centraal staat en de realisering in handen is van eigen stylisten, stoffeerders en schilders.

De heropening viel gelijk met de  eerste maatregelen in verband met het coronavirus, dus jammer genoeg zonder feestelijk tintje. Uiteraard wordt hier nog een vervolg aan gegeven. 

Ik mocht Maarten en Carla Robben begeleiden bij een strategiewijziging om nog gerichter in te spelen op de woonwensen van de klanten. Mooi om invulling te kunnen geven aan de ambities van de ondernemers zodat zij klaar zijn voor de toekomst. Spannende tijden, maar zeker nu blijkt ook dat groei mogelijk is!

Ik wens Maarten, Carla en hun team veel succes toe om mensen te helpen van hun huis een écht mooi (t)huis te maken!

Wil je ook je toekomstdroom waarmaken en klankborden over strategie, onderscheidend vermogen van je bedrijf, toekomst gericht denken en vervolgens de benodigde financiering onderzoeken in een tijd waarin veel financiers nog meer letten op onderscheidend vermogen? 

Dan mag je  mij bellen voor een vrijblijvend intakegesprek op 06-34138432. 
 

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur