Advies? 0634138432

Financieel Doordacht op kennisplein tijdens Startersevent Achterhoek

Financieel Doordacht is aanwezig op het kennisplein van het Startersevent Achterhoek. Heb je als startende ondernemer of jonge ondernemer vragen over de financiering van je bedrijf? Kom dan langs bij mij. Ik ben een onafhankelijk adviseur voor bedrijfsfinanciering en kan samen met je kijken welke financieringsvormen en financieringspartijen het beste bij je past. Naast bankfinanciering zijn er ook andere financieringsvormen. Enkele voorbeelden zijn crowdfunding, debiteurenfinanciering of familielening. Ik kan je helpen bij een goede voorbereiding van de start van je bedrijf en met een goed onderbouwde financieringsaanvraag. De financieringsaanvraag kan ik bij de juiste partijen neerleggen. Dit maakt het slagingspercentage vele malen hoger en bespaart je veel tijd.  Meld je aan voor het startersevent via onderstaande link. 

STARTERSEVENT ACHTERHOEK OP 16 NOVEMBER IN WINTERSWIJK

Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ) en de Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA) organiseren het Startersevent Achterhoek op donderdag 16 november 2017 van 13.30 – 17.00 uur op het Loopbaanplein in Winterswijk. Iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is, is van harte welkom.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen in één middag op één plek met dit gratis Startersevent”, aldus Benno Ekkelboom, startersadviseur bij ROZ.

Wim Aalderink, wethouder gemeente Winterswijk, verzorgt de opening. De starters kunnen kennis opdoen in enkele powersessies over startersthema’s als social media, klantenwerving, belastingen en juridische aandachtspunten. Er is een kennisplein met organisaties en bedrijven waar de starters met al hun vragen terecht kunnen. Naast ROZ en SDOA zijn de volgende organisaties en bedrijven aanwezig: Financieel Doordacht, Finsalus verzekeringen, Flynth, Kapitaal Lokaal, LPL Advocaten, Markant Internet, Niice Digital Marketing, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, UWV en WebsiteAanbieder.nl. Bezoekers kunnen bij Tanja Bouwhuis Fotografie en Ontwerp een professionele profielfoto laten maken voor € 15,-.

Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken en andere starters te ontmoeten. Voor inspiratie zorgen Margreet Jansen van Het Woordenpalet, Joost Schrijver van Appel4you.nl en Floris Dinkelman van Flofit, ambassadeurs van het startersevent. Zij zijn nog niet zo lang geleden zelf gestart met een bedrijf en delen hun ervaringen en tips.

Denk jij na over het starten van een eigen bedrijf? Of ken je iemand met ondernemersplannen? Deelname aan het Startersevent is gratis. Meer informatie en aanmelden kan via de website van ROZ: www.rozgroep.nl/startersevent2017

 

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur