Advies? 0634138432

Succesvol een bedrijf starten in Achterhoek of Gelderland? Financieel inzicht nodig? Slagingskans externe bedrijfsfinanciering vergroten? Je loopt tegen financiële vraagstukken aan? Doe je voordeel met een coachingsvoucher ter waarde van €1000,-.

Succesvol een bedrijf starten in Gelderland? Doe je voordeel met een coachingsvoucher ter waarde van € 1000,-. Een mooie regeling van Provincie Gelderland. 

Gedeputeerde Michiel Scheffer: ‘Gelderland maakt werk van innovatie. Startende ondernemers hebben vaak goede ideeën, maar slagen er niet altijd in hun innovaties succesvol op de markt te brengen. Met De Startversneller willen wij starters helpen van hun idee een succes te maken.’

Ondernemers komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1.000,- om te besteden aan coaching. De coaching heeft betrekking op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden zoals financiën, acquisitie of managementvaardigheden. Op een later moment kunnen zij in overleg met de coach een tweede voucher voor maximaal € 1.000,- aanvragen voor opleiding en training. De startende ondernemer betaalt een eigen bijdrage van 20%.

Daarnaast krijgt de ondernemer een ondernemersscan aangeboden. Met de uitslag van de scan krijg je inzicht in jouw ondernemersvaardigheden. Je weet dan nog beter aan welke vaardigheden je moet gaan werken om jouw onderneming te laten slagen. 

Eerste vouchers uitgereikt tijdens Startup Delta Summit


De eerste vouchers werden tijdens de lancering van het programma uitgereikt op de StartupDelta Summit in Arnhem. Rick Harmsen met zijn bedrijf Hoftech uit Lichtenvoorde is een van de starters die een voucher mocht ontvangen. Rick heeft zojuist een bedrijf overgenomen dat zich richt op het fabriceren en verkopen van vormsnoeimachines. Ik heb Rick Harmsen begeleid bij de financiering van de bedrijfsovername en heb hem gewezen op de mogelijkheden van De Startversneller.  Rick: 'Ik ben blij dat ik een coach kan inzetten'.  

De Startversneller stelt jaarlijks 500 vouchers beschikbaar voor startende ondernemers met een inschrijving KvK tot 5 jaar terug,  gevestigd in  Gelderland .

Financieel inzicht nodig? Slagingskans externe financiering vergroten? Je loopt tegen financiële vraagstukken aan? 


Precies mijn expertise! 

Ik ben als ondernemerscoach aangesloten binnen de startversneller. 

Ik kijk met een frisse blik en help met strategische, economisch en financiële vragen. Kansen zien en praktisch . 

Samen zorgen we dat je:
– financieel inzicht en rust verkrijgt en houdt;
– je een goed compact ondernemersplan opstelt, voor jezelf en mogelijk ook te gebruiken voor een financier;
– aandacht hebt voor het verdienmodel en het vinden van juiste klanten;
- waar nodig verbeterplannen van je bedrijf opzet en uitvoert;
– persoonlijk, praktisch en doelgericht aan de slag gaat;

Je kunt gebruik maken van mijn kennis, ervaring en netwerk om de business verder te laten groeien.

Door positief kritische vragen te stellen, een spiegel voor te houden, ideeën aan te dragen, gedachten te ordenen, verrassende invalshoeken voor te stellen. Daar help ik je graag bij. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. Vragen zijn bijvoorbeeld: Waar kan meer rendement gehaald worden?  Pas deze manier van werken wel bij mij? Waar ga je op focussen?  Wat voor verdienmodel gebruik ik? Hoe zorg ik dat de geldstromen goed gaan lopen en wat voor (betaal)afspraken maak ik met leveranciers en klanten? 

De Startversneller is voor startende Gelderse ondernemers met ambitie. Wilt je ook gebruik maken van het nieuwe programma van de provincie Gelderland om je vooruit te helpen met de start van uw bedrijf? Heb je voornemens om te starten of ben je gestart in de afgelopen 5 jaar of ken je iemand waarvoor dit waardevol kan zijn?

Neem dan contact op met mij: 
Guido Reusen
Financieel Doordacht
06-34138432

 

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur