Bedrijfsfinanciering en vastgoedfinanciering nieuwbouw op Regionaal Bedrijvenpark Laarberg Oost Achterhoek Groenlo

Regio Oost-Achterhoek is volop in beweging. De belangrijkste vernieuwde verkeersader van de Oost-Achterhoek (N18) met binnenkort een eigen afslag naar het Regionaal Bedrijvenpark Laarberg.

Het bedrijvenpark ligt in het centrum van de dynamische regio Achterhoek – Twente nabij Groenlo. Een regio met vooraanstaande maakindustrie en een vitale agrarische sector. Laarberg is de locatie voor innovatieve, toekomstgerichte ondernemingen met aandacht voor duurzaam ondernemen. In korte tijd zit u op de Duitse snelweg.

Er is voldoende ruimte voor nieuwbouw =>speerpunten:

-        Maakindustrie

-        Food-agro

-        Duurzame energie

Bekijk de nieuwe film ruimte voor ondernemen.Regionaal Bedrijvenpark Laarberg in Achterhoek - Groenlo of website laarberg.nl

Ik woon in Groenlo en ken regio Oost Nederland. Ik ben een onafhankelijk adviseur voor bedrijfsfinanciering en vastgoedfinanciering. Daarnaast heb ik een groot netwerk van financiers voor uw bedrijf en vastgoed. 

Wilt u zich ook vestigingen op dit bedrijvenpark en heeft u een passende bedrijfsfinanciering voor uw nieuwe bedrijfspand nodig? Wilt u goed voorbereid zijn voor de gesprekken met uw financier(s), tijd besparen en uw slagingskansen vergroten?  Maak dan vrijblijvend een afspraak met mij.

Guido Reusen
Financieel Doordacht
06-34138432

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur