Advies? 0634138432

Begeleiding en financiering nieuwbouw bedrijfshal en uitbreiding machinepark Hamicon Gordijnatelier in Gaanderen

Hamicon B.V. groeit!  Door het bouwen van een nieuwe bedrijfshal naast het bestaande pand is er weer voldoende werkruimte.  Ook is het machinepark verder uitgebreid, waardoor efficiënter gewerkt kan worden. Hiermee is het gordijnatelier klaar voor de toekomst.

Hamicon B.V. uit Gaanderen confectioneert raamdecoratie voor woninginrichters, projectinrichters en gordijnspeciaalzaken. Daarnaast stoffeert Hamicon B.V. projectmeubelen.

Ik kreeg een mooie feedback terug: ‘Er komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Daarnaast loop je tegen veel dingen aan die voor ons volledig nieuw zijn of waarvan je te weinig kennis van hebt. Daarom is het fijn dat we Guido vanaf de beginfase van het project ingeschakeld hebben zodat hij ons goed kon helpen om dit plan op een juiste wijze aan te pakken.  Hij heeft ons proactief en op een persoonlijke manier begeleidt. Geen vraag was voor hem te veel! Dit geeft ons rust en wij konden focussen op ons eigen werk’.

Wil je ook een proactieve begeleiding bij nieuwbouw en groei van je bedrijf? Bel me voor een vrijblijvende afspraak. Mijn telefoonnummer is: 06-34138432

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur