Advies? 0634138432

De Startversneller Achterhoek ondernemerscoaching en cornonacrisis

Bedrijfsfinanciering bedrijfsovername, werkkapitaal en ondernemerscoaching

Per 1 april 2020 is Arjan Meulenveld de nieuwe eigenaar van KlusWijs in Ruurlo. Arjan kreeg de kans van zijn werkgever om de  bouwmarkt over te nemen. Een lokale bouwmarkt met veel vakkennis, hoge service en eigen klussendienst. 

Ik mocht Arjan begeleiden bij de financiering van de bedrijfsovername en het verkrijgen van werkkapitaal om deze overname tot een succes te maken. Maatwerk door stapelfinanciering,  waaronder een financiering door de Rabobank. Mooi om invulling te kunnen geven aan de voortzetting van deze bouwmarkt in Ruurlo.

Het is fijn om Arjan vanaf de overname te mogen coachen om te groeien als ondernemer en ook bij te dragen aan de positionering van de onderneming. De ondersteuning is mogelijk door inzet van een subsidievoucher vanuit De Startversneller, een programma van Provincie Gelderland en Overijssel. Ook in deze onzekere tijden kan De Startversneller helpen.

Ik wens Arjan en zijn team veel succes toe!

Kun je als startende of groeiende ondernemer nu in deze onzekere tijd ook wat extra ondersteuning gebruiken? Wil je als  ondernemer sterker uit de coronacrisis komen en weer gewoon lekker ondernemen, bel dan voor meer informatie of een vrijblijvend intake gesprek: 06-34138432.

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur