Advies? 0634138432

Vastgoedfinanciering beleggingspand Lichtenvoorde Achterhoek

VASTGOEDFINANCIERING ACHTERHOEK

 

Financieel Doordacht zorgt voor een fors financieel voordeel en betere voorwaarden bij een herfinanciering van een groot beleggingspand met 40 huurders op een industrieterrein in Lichtenvoorde.

De huisbankier wilde de klantopslag van de rente binnen enkele weken fors verhogen, ondanks de goede cijfers en zekerheden.  

Na overleg met Financieel Doordacht, tevens huurder, was de conclusie dat een onderzoek voor een herfinanciering bij meerdere financiers zeker de moeite waard zou zijn.  

Ondanks dat de financiers van vastgoed steeds kritischer zijn, waren meerdere financiers geïnteresseerd vanwege de goede rating en spreiding van huurders.

Wat Financieel Doordacht terug kreeg van de eigenaar is:
“Ik heb niet de kennis van de snelle veranderende regeltjes van de financiers , het heeft ook niet mijn interesse om mij hierin te verdiepen. Ik ben een praktijkman en ondernemer en heb plezier in mijn vak, maar niet in dit soort regelwerk wat mij negatieve energie geeft. Ik kan meer geld met mijn eigen werk verdienen. Guido Reusen heeft het regelwerk volledig uit handen genomen en heeft gezorgd voor een erg goed kredietvoorstel bij een andere financier. Ik kan Guido zeker aanbevelen.  Zowel de accountmanager van de huisbankier en ik hadden overigens erg veel moeite mee dat ik van financier ging veranderen. De relatie van de huisbankier was namelijk wederzijds erg goed, maar het verschil was te groot.” 

Ook een financiering m.b.t. commercieel vastgoed onderzoeken?  Nieuwsgierig wat Financieel Doordacht voor u kan betekenen? Bel Guido Reusen: 06-34138432.

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur