Advies? 0634138432

Vastgoedfinanciering GB Omheining B.V. Doetinchem

GB Omheining BV groeit en gaat verhuizen van Drempt naar Doetinchem. Hierdoor is er meer werk- en opslagruimte.

GB Omheining BV richt zich op verkoop en montage van omheiningen, poorten, afrasteringen, paardenboxen en stapmolens.  Sinds kort is er ook een webshop www.rastr.nl voor de producten ten behoeve van de inrichting van weide of erf. 

Ik heb Gijs en Gerard Berendsen van het begin af aan mogen begeleiding bij de verhuisplannen en vervolgens bij de financiering van een passende bedrijfslocatie. Dit in goede samenwerking met Marco Bos van Buitengewone Accountants. 

Ik kreeg mooie feedback van Gijs terug: ‘Omdat je niet weet waar je als eerste aan moet beginnen is het inzichtelijk maken wat financieel verstandig is en het maken van een compleet stappenplan erg belangrijk. Daar heeft Guido mij van a tot z hierbij geholpen. Ook heeft Guido geholpen bij het in kaart brengen van risico’s en de afweging hiervan. Fijn dat hij wel mij de keuzes zelf laat maken. Ik werd getriggerd om goed na te denken omdat Guido waar nodig kritisch is. Dit met als doel om tot een haalbaar plan te komen. Daarnaast is Guido van ‘afspraak is afspraak’, ook naar financiers toe. 

Geschreven door: Guido Reusen

Ondernemersadviseur